Oldalak

All For The Translation!

Üdvözlet!

Jelen blog egy kísérlet arra, hogy Nora Sakavic fantasztikus, de méltatlanul nem elterjedt könyvsorozatát, az All For The Game (Mindenki egyért!) trilógiát magyar nyelvre fordítsuk, s ezzel még több potenciális rajongóval ismertessük meg.
A sorozat tagjai:
  • The Foxhole Court (Rókalyuk)
  • The Raven King (A Hollókirály)
  • The King's Men (A Király Katonái)
Ha eredeti nyelven olvasnád szívesebben, a könyveket (epub formátumban) például a VKontakte oldalán megtalálod. Úgy terveztük, hogy ezek címeit, és általában a könyvben szereplő helyszínek neveit, intézmények rövidítéseit és a személyneveket nem fordítjuk le, ezekkel valószínűleg ti is megbirkóztok, nehéz őket lefordítani, vagy egyszerűen hülyén hangzanak magyarul. Végül hozzáértő olvasónk tanácsára néhány dolgot mégis lefordítottunk, ilyenek a csapatok nevei, illetve a kötetek címei.

A könyvekben nyomdafestéket nem tűrő beszéd (vagyis... végül is... kinyomtatták...), erőszak és homoszexuális tartalom is előfordul. Aki erre még nem áll készen, várjuk szeretettel akkor, amikor már felkészült. :)
Szeretettel várjuk továbbá az észrevételeket, hibajavítást, magyarosabb kifejezéseket, véleményeket kommentben. Arra kérünk titeket, hogy ha megjegyzésetekben olyan dologról is említést tesztek, amely csak a későbbiekben derül ki a történetből (spoiler), azt előre jelezzétek, hogy a meglepetéseket kedvelő olvasóknak ne rontsátok el az élményt.

Most pedig olvashattok egy rövid ismertetőt a sorozatról. Akik nem szeretik előre megtudni még azt sem, mi zajlik a történet első néhány oldalán, azok innentől bátran átugorhatják ezt a bejegyzést, és navigáljanak az első fejezethez. :)

...Ennél a pontnál akadt egy kis problémánk. Ilyesmi:
- Ha gondolod, írj ajánlót te, én csak azt tudom írni hogy SJGAUSDGFIWEFTGNADSFGAIGFNASGNAS!!!!!!!!!!!!!!!4!!!!!!!!!!4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NÉGY
- Ó, asszem pont ezekkel a szavakkal ajánlottam neked!

De most megembereljük magunkat, ígérem. Jön a fülszöveg! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt kezdd!

All For The Translation!

Üdvözlet! Jelen blog egy kísérlet arra, hogy Nora Sakavic fantasztikus, de méltatlanul nem elterjedt könyvsorozatát, az All For The Gam...